У Vodafone розповіли про нову проблему відновлення зв'язку на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У Vodafone розповіли про нову проблему відновлення зв'язку на Донбасі

У Vodafone розповіли про нову проблему відновлення зв'язку на Донбасі
Джерело:  interfax.com.ua

Мобільний оператор Vodafone працює на окупованій території Донбасу відповідно до законів України, проте, після інциденту з пропажею зв'язку, компанія більше не хоче продовжувати роботу в ОРДЛО.

Про це розповів директор з корпоративного управління і контролю Олег Проживальський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: В "ДНР" загострилися проблеми зі зв'язком

Відзначається, що зв'язку в окупованих районах Донецької області немає, оскільки виявилися пошкодженими всі три лінії зв'язку, після чого їх ще і знеструмили, що робить безглуздим ремонт кабелів.

У компанії підкреслили, що робота на Донбасі проводиться віддалено, і є скоріше гуманітарною місією, ніж веденням бізнесу.

"Ми не горимо великим бажанням продовжувати роботу на непідконтрольних Україні територіях на тих умовах, які є зараз. Скажу чесно, ми працюємо на межі можливостей", - підкреслив Проживальський.

Однак, з гуманітарних міркувань Vodafone буде продовжувати працювати на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Луганщині бойовики заборонили місцевим жителям заходити в будівлі "бюджетних" організацій з sim-картами українських операторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?