У якому вигляді Путін хоче повернути Донбас: в Україні розкрили плани Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

У якому вигляді Путін хоче повернути Донбас: в Україні розкрили плани Кремля

У якому вигляді Путін хоче повернути Донбас: в Україні розкрили плани Кремля
Джерело:  online.ua

Журналіст Павло Казарін пояснив в якому вигляді  президент Росії Володимир Путін  має намір повернути Донбас Україні.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Журналіст вважає, що теми Донбасу і Криму пов'язані між собою.
"Політика РФ останніх двох років - це спроба сховати матрьошку. Матрьошку Криму ховають в матрьошку Донбасу. Матрьошку Донбасу ховають в матрьошку Сирії. Але, в кінцевому рахунку, першопричиною всього є Крим", - сказав журналіст.
За його словами, незважаючи на те, що нинішні Мінські угоди не прив'язані до теми Криму, тема півострова також повинна звучати.
"Так, нинішні Мінські угоди не прив'язані до теми Криму, але це і зрозуміло. Мінськ був потрібен для скорочення інтенсивності бойових дій і зменшення втрат. Ця мета була досягнута. Але це не означає, що тема Криму не повинна звучати взагалі. Україні просто необхідний інший переговорний формат, з прицілом на те, що це довга історія. Тому завдання Москви по Донбасу - повернути його Києву на своїх умовах, перев'язавши перед цим георгіївською стрічкою. А завдання РФ по Криму - утримувати його якомога довше і запевняти всіх, що «питання закрите». Хоча, зрозуміло, це питання не закрите", - розповів Казарін.
Читайте  повний текст інтерв'ю Павла Казаріна ONLINE.UA: В Україні є чотири ілюзії щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?