У Януковича захотіли очної ставки з Порошенком
Категорія
Політика
Дата публікації

У Януковича захотіли очної ставки з Порошенком

У Януковича захотіли очної ставки з Порошенком
Джерело:  online.ua

Адвокат  екс-президента України Віктора Януковича  заявив про можливість проведення очної ставки між його клієнтом і чинним президентом України Петром Порошенком по справі Евромайдана.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву захисника Януковича, Віталія Сердюка в ефірі телеканалу  112.ua.

За його словами, після заяви генпрокурор Юрій Луценко про бажання допитати перших осіб держави по справі Евромайдана, захист Януковича звернулася з клопотанням про свою участь в цих допитах.
"Крім того, ми просили провести одночасний допит Порошенко і Януковича. Крім Порошенка, це був Яценюк, Парубій, Турчинов, Кличко, інші учасники Майдану", - сказав адвокат.


Читайте також: В Генпрокуратурі зробили гучну заяву щодо справи проти Януковича

Юрист додав, що однією з причин, по якій ГПУ відмовила юристам Януковича у проведенні очної ставки, було те, що «перші особи не допитані, в тому числі і пан Порошенко".
За його словами, після допиту Порошенка немає ніяких перешкод для проведення очної ставки між ним і Януковичем.



Нагадаємо,  18 листопада слідчі ГПУ допитали у справі Майдану діючого президента України Петра Порошенка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Генпрокуратурі припустили, що допит Януковича в режимі відеоконференції може відбутися 25 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?