Військовий корабель США зіткнувся з південнокорейським судном - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Військовий корабель США зіткнувся з південнокорейським судном - ЗМІ

Військовий корабель США зіткнувся з південнокорейським судном - ЗМІ
Джерело:  Ренхап

У берегів Південної Кореї сталося зіткнення військового корабля США та риболовецьким судном.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yonhap News, що цитує військові джерела.

Читайте також: Японія організувала супровід авіаносцю США під час вояжу до Кореї

Зіткнення сталося в 56 милях на південь від острова Уллиндо у Східному морі/Японському морі о 12 годині за місцевим часом (6 година ранку за Києвом). ВМС США відзначають, що ракетний крейсер США USS Lake Champlain на момент зіткнення з рибальським судном 502 Namyang проводив "рутинні операції в міжнародних водах".

Причини інциденту поки невідомі, проводиться розслідування та оцінювання збитків. Відомо, що після зіткнення обидва судна залишилися на плаву та змогли продовжити рух.

Відзначається, що на момент зіткнення на риболовецькому судні було шість чоловік, і в результаті інциденту ніхто з них не постраждав.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Санкт-Петербурзі скасували участь бойових кораблів Балтійського флоту у параді на честь 9 травня  через есмінець ВМФ США USS Carny, оснащений ракетами "Томагавк", який увійшов у Балтійське море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?