У Яроша припустили, в якому випадку він піде в президенти
Категорія
Політика
Дата публікації

У Яроша припустили, в якому випадку він піде в президенти

У Яроша припустили, в якому випадку він піде в президенти
Джерело:  online.ua

Народний депутат Дмитро Ярош може піти в президенти України

 за наполегливим проханням соратників, щоб говорити від імені українців усього світу і закінчити формування української держави.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив учасник боїв за донецький аеропорт, глава правління Державницької ініціативи Яроша Андрій Шараскін.


"Він і зараз говорить, що не збирається. У нього просто не буде інших варіантів, коли ми будемо його просити", - підкреслив він, відповідаючи на питання про небажання Яроша балотуватися на вищий державний пост.


Шараскін нагадав, що президент України є гарантом і представником "не окремих бізнес-кіл, не окремої так званої недоеліти, не окремого якогось маленького етносу чи субетносу на території держави. Це гарант і представник у світі конкретного народу. Славетного народу. Народу з колосальною історією. Народу, який дуже широко розпорошений по світу".


Читайте також: У Яроша розповіли про "смертників", які можуть змінити Україну


"Хоча феномен української діаспори (як і вірменської) – в тому, що вона як явище тримається не в місцях компактного проживання, що її єднає загальний дух, який вони намагаються між собою культивувати", - додав він.


Також соратник Яроша зазначив, що саме з цієї причини "ми повинні говорити від українців усього світу".


"І їхню державу тут, яку зараз ми маємо шанс дооформити і зробити українською по суті", - резюмував Шараскін.


Більше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Замість Росії будуть нові держави, а ми цьому допоможемо - соратник Яроша

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?