У Яценюка побачили, як грузини узурпують владу в Україні: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Яценюка побачили, як грузини узурпують владу в Україні: опубліковано відео

У Яценюка побачили, як грузини узурпують владу в Україні: опубліковано відео

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Євген Дейдей заявив, що грузини на чолі з губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі намагаються узурпувати владу в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Антона Комарова.
Дейдей зазначив, що глава Одеської ОДА перебирає на себе повноваження президента, вказуючи, кому варто займати посади в Генпрокуратурі.
"Ми з вами спостерігаємо таку ситуацію - ми всі боремося за те, щоб прокуратура не мала ніякого політичного забарвлення. Але що ми маємо? Ми маємо виступ губернатора Саакашвілі, який апелює до президента і фактично дає вказівки про зміну прокурорів на того, чи іншого, той його влаштовує, той його не влаштовує. Складається таке відчуття, що у нас з'явився в країні другий президент, президент, який домінує над істинним гарантом Конституції", - сказав нардеп.
"Я хотів би звернутися до всього українського народу, щоб усі звернули увагу на реформу нашої прокуратури. Щоб всі звернули увагу на те, як грузини намагаються узурпувати владу в нашій країні. На те, як Міхеїл Саакашвілі, який розікрав свою країну, кинув громадянство, втік у нашу країну і, отримавши тут громадянство, намагається побудувати вертикаль своєї влади", - зазначив політик.


Раніше колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе розповів про розмову з президентом Петром Порошенком і про свою готовність очолити ГПУ.
Також повідомлялося, що глава Одеської ОДА  Міхеїл Саакашвілі звернувся до президента Петра Порошенка з вимогою прокоментувати звільнення заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?