У Йорданії зі стріляниною захопили іноземних туристів: з'явилося відео і подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Йорданії зі стріляниною захопили іноземних туристів: з'явилося відео і подробиці

У Йорданії зі стріляниною захопили іноземних туристів: з'явилося відео і подробиці
Джерело:  online.ua

В Йорданії в ході масштабних перестрілок були захоплені в заручники іноземні туристи, також повідомляється, що в результаті нападу невідомих бойовиків загинули 5 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Al Arabiya.


Невідомі 18 грудня провели серію нападів на патрулі правоохоронців та силовиків в Йорданії, відкрили вогонь по будівлі жандармерії в місті Ель-Карак, після чого зникли в замку хрестоносців в центрі міста.


Повідомляється, що загинула туристка з Канади, яка потрапила під перехресний вогонь.


Також вбиті четверо співробітників правоохоронних органів Йорданії; ще 22 людини отримали поранення.


Читайте також:  У Парижі грабіжник взяв у заручники клієнтів турагентства


Пізніше агентство Reuters з посиланням на джерела в місцевих силах безпеки повідомило, що не менше 10 туристів вдалося звільнити після захоплення заручників в Йорданії з середньовічної фортеці в Ель-Караке. Відзначається. що серед звільнених були іноземні туристи.


При цьому поки невідомо, скільки саме заручників захопили бойовики. Ще кілька людей продовжують залишатися в заручниках у фортеці.



Як повідомляв ONLINE.UA,  у вересні в столиці Йорданії, місті Амман, на порозі будівлі суду вбили письменника Нахіда Хаттара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?