У Ющенка здивували розповіддю про українців-прабатьків турок
Категорія
Україна
Дата публікації

У Ющенка здивували розповіддю про українців-прабатьків турок

У Ющенка здивували розповіддю про українців-прабатьків турок
Джерело:  apostrophe.ua

Брат  третього президента України  Петро Ющенко намагався довести туркам, що за походженням вони українці.

Про це розповів міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.

"А Ющенко навіщо приїжджав? Я його особисто бачив, як заходив у двір міністерства", - поцікавився журналіст у міністра в ході бесіди.

"Він просто дізнався, що я їду в Туреччину, і каже - "Я тобі принесу календар, в якому ти покажеш їм, що вони (турки, - Ред.) походять від нас", - розповів Демчишин.

"... Що всі їх султани походять від Володимира. А календарик я можу вам показати. Він привіз мені спочатку російською мовою. Я натякнув, що туркам складно, напевно, буде... Тут же привіз англійською", - зазначив чиновник.

Пізніше в розмові з'ясувалося, що журналіст мав на увазі третього президента України Віктора Ющенка, а Демчишин говорив про його брата Петра.

"А Віктора Ющенко у мене ніколи не було", - додав міністр енергетики та вугільної промисловості.

Нагадаємо,  сусіди третього президента України Віктора Ющенка, які живуть поруч з його дачею в Нових Безрадичах (в 20 км від Києва), поскаржилися на тварин з обори колишнього глави держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?