У захисту Надії Савченко завдяки аудіо експертизі з'явився новий козир
Категорія
Світ
Дата публікації

У захисту Надії Савченко завдяки аудіо експертизі з'явився новий козир

У захисту Надії Савченко завдяки аудіо експертизі з'явився новий козир
Джерело:  online.ua

У середу, 2 березня, в Росії в суді у справі української льотчиці і  народного депутата Надії Савченко  стартують дебати, під час яких адвокати України надають важливий доказ її невіновності

Про це написав один з її адвокатів Ілля Новіков у своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.


"Через дві години починаються дебати у справі Надії Савченко. Першими виступають прокурори", - написав він.


Адвокат додав, що захист отримав результати експертизи, яка повинна порівняти голоси, які належать екс-ватажку бойовиків Болотову і помічникові Суркова Карпову.


"А у нас тим часом новини від наших експертів. Експертиза була важкою, оскільки запис короткий і розмовляв більше Болотов. На щастя, Карпов дав розкішне довге телеінтерв'ю. Голоси збігаються", - розповів Новіков.


"Тепер ми можемо документально довести, що адміністрація президента (РФ) і ФСБ тримали пальці в цій операції набагато раніше, ніж Савченко виявилася в Воронежі", - зазначив він.


Раніше повідомлялося, що Надія  Савченко готова оголосити сухе голодування, якщо російський суд відмовиться видати її Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?