У захопленій Пальмірі бойовики знайшли гори російської зброї: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У захопленій Пальмірі бойовики знайшли гори російської зброї: з'явилися фото

У захопленій Пальмірі бойовики знайшли гори російської зброї: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповання "Ісламська держава" після  захоплення сирійської Пальміри  виявили велику кількість залишеної російської військової техніки і боєприпасів, що вразило користувачів мережі.


Фото виявлених трофеїв "Рособоронекспорту" терористи публікують в мережі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Читайте також: Знову Путін "всіх переграв": в мережі сміються над новим захопленням Пальміри


Незалежна група волонтерів-розслідувачів Conflict Intelligence Team написала: "Бойовики ІДІЛ публікують фотографії трофеїв з Пальміри, на ящиках маркування АТ «Рособоронекспорт».




Відзначимо, що багато хто з користувачів мережі назвали захоплення кинутої російської зброї в Пальмірі допомогою терористам ІДІЛ. Так, Юрген Хурензон написав: "Братська допомога ІДІЛ".


Counter-Troll agent: "Так це не трофеї, це ж адресна допомога союзній ІДІЛ".


Життя в Резервації: "Сирія. У Пальмірі асадо-руські війська покидали все - особливо "експорт" з Росії - торгівля зброєю!!!".



Goga38: "Гуманітарка для ІДІЛ".


Іван Добров: "Операція з постачання пройшла успішно".


Palych555: "Усе свіже... Про поставки старого (що б з брухтом не пораться) треба забути...".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  журналіст Віталій Портников згадав, як війна в Афганістані погубила СРСР і припустив, що військові дії в Сирії так само знищать Росію.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?