У Запоріжжі поліцейський випадково вистрілив у колегу, чоловік у реанімації
Категорія
Події
Дата публікації

У Запоріжжі поліцейський випадково вистрілив у колегу, чоловік у реанімації

У Запоріжжі поліцейський випадково вистрілив у колегу, чоловік у реанімації
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі патрульний поліцейський випадково підстрелив свого колегу, постраждалий у реанімації.

Про це повідомляє "112 Україна" з посиланням на "Інтерфакс-Україна", передає ONLINE.UA.

За даними керівництва патрульної поліції Запоріжжя, інцидент стався 25 квітня у "спецмісці для проведення вогневої підготовки та чищення зброї", розташованому у Вознесенському районі міста.

Читайте також: У дитячому садку в Києві прогримів вибух

Попередньо встановлено, що поліцейський зробив випадковий постріл, в результаті чого колега, який стояв поряд, отримав важкі поранення. Лікарі стабілізували стан постраждалого, його життю нічого не загрожує.

Керівництво патрульної поліції Запоріжжя обіцяє прокоментувати інцидент найближчим часом. Крім того, вирішується питання про кваліфікацію статті, за якою буде відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо стрілянини на території пожежної частини Василькова, в якій був замішаний голова наглядової ради "Київміськбуду" Володимир Слончак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?