У Запоріжжі СБУ викрила схему виведення коштів переселенців в ОРДЛО
Категорія
Події
Дата публікації

У Запоріжжі СБУ викрила схему виведення коштів переселенців в ОРДЛО

У Запоріжжі СБУ викрила схему виведення коштів переселенців в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі три працівника райуправління праці та соцзахисту налагодили схему по привласненню виплат на потреби переселенців і їх виведенню на окуповану бойовиками територію Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.


Читайте також: СБУ затримала екс-бойовика ДНР, який шпигував для спецслужб Росії: з'явилося відео


Чиновники оформляли пакет документів для проведення виплат особам, які не мали права на їх отримання. За домовленістю з однією з фінустанов кошти виводилися на банківські картки, після чого переводилися в готівку і вивозилися в ОРДЛО.


За час роботи зловмисники встигли вивести на окуповану територію понад 12 млн грн коштів держбюджету України.


За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтями про створення злочинної і терористичної організації, привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Харкові і Сумах СБУ затримала двох організаторів нелегального бізнесу з виготовлення та збуту вогнепальної зброї та боєприпасів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?