У Запорізькій області зафіксовано уже 15 влучань ракет РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Запорізькій області зафіксовано уже 15 влучань ракет РФ

У Запорізькій області зафіксовано уже 15 влучань ракет РФ
Джерело:  online.ua

Вранці 16 грудня очільник Запорізької ОВА Олександр Старух офіційно повідомив про 15 влучань російських ракет. За його словами, наслідки атаки окупантів наразі уточнюються.

Джерело: Телеграм-канал Олександра Старуха

Що відомо про ситуацію у Запорізькій області

Наразі відомо про півтора десятки прильотів російських ракет. Наслідки ворожої атаки уточнюються. Працюють всі відповідні служби, - повідомляє глава Запорізької ОВА.

Окрім того, Олександр Старух закликав мешканців приготуватись до можливих тимчасових обмежень на час відновлення пошкодженої інфраструктури.

Фото - скриншот

Що відомо про масований ракетний удар РФ по Україні 16 грудня

Вранці 16 грудня розпочалася повітряна тривога по всій території України.

Як вдалося дізнатися журналістам "УП" від своїх джерел, РФ випустила уже щойнайменше 72 ракети.

У Харкові і на Дніпропетровщині пролунали вибухи. У Києві пролунали вибухи у Деснянському, Дніпровському та Голосіївському районах.

У Кривому Розі російська ракета влучила у житловий будинок - за попередніми даними, загинули 2 людей, ще 5 цивілних постраждали.

Низка ділянок залізниці в Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена внаслідок масованої російської атаки по енергооб'єктах.

У зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України - по всій країні вводяться екстрені аварійні відключення світла.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?