У заступниці Гонтаревої провели обшук і дещо забрали: з'явилися подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

У заступниці Гонтаревої провели обшук і дещо забрали: з'явилися подробиці

У заступниці Гонтаревої провели обшук і дещо забрали: з'явилися подробиці

У будинку заступника глави Національного банку України Валерії Гонтаревої Катерини Рожкової в ході обшуку співробітники Національної поліції вилучили мобільний телефон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
"У мене сьогодні був обшук. Вилучили мобільний телефон. Обшук проводився в зв'язку з аферами в банку "Михайлівський", - розповіла Рожкова журналістам.
За її словами, обшук був проведений у зв'язку з тим, що вона знайома з власником банку "Михайлівський".
"Я думаю, що мене намагаються пов'язати з цими аферами, тому що я працювала в "Платинум Банку" і знайома з Дмитром Зінковим, власником банку "Михайлівський" Віктором Поліщуком і Ігорем Дорошенком. Мені дуже шкода, що в спробу тиску на НБУ виявилися втягнуті правоохоронні органи", - зазначила вона.
Раніше Нацбанк підтвердив проведення обшуку в будинку Рожкової в рамках розслідування банкрутства банку "Михайлівський".
Нагадаємо, в травні в банк "Михайлівський" була введена зовнішня адміністрація. Пізніше стало відомо, що за день до цього банк продав свої кредити іншим фінкомпаніям. 23 травня правління НБУ прийняло рішення про віднесення ПАТ "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних. У липні Фонд гарантування вкладів почав ліквідацію банку.
Шевченківський райсуд Києва заарештував колишнього голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави.
Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні київська поліція провела масштабні обшуки в будинках керівників банку "Михайлівський", які підозрюються в розкраданні 1,5 млрд грн і доведенні банку до банкрутства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?