У Зеленського додали інтриги у формування уряду
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського додали інтриги у формування уряду

У Зеленського додали інтриги у формування уряду
Джерело:  rbc.ua

Представник президента України в уряді Андрій Герус зробив цікаву заяву про кандидатів у керівники Міністерства енергетики. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За його словами, Всеволод Ковальчук не буде призначений на згадану посаду.

"Я думаю, що ні, побачите. Почекаємо годину та побачимо", - підкреслив Герус.

Журналісти, пославшись на власні інформаційні джерела, оголосили про можливу кандидатуру Олексія Оржеля у міністри з питань енергетики.

Нагадаємо, у четвер, 29 серпня, Верховна Рада нового скликання вперше зібралася на засідання. Планується, що після складання присяги та завершення урочистих заходів нові народні депутати будуть голосувати щодо найважливіших питань.

На урочистостях присутні президент Володимир Зеленський, його попередники, різноманітні посадовці - чинні або майбутні - та духівництво.

Як повідомляв ONLINE.UA, у перший день роботи парламент після обіду розгляне питання щодо призначення нового прем'єр-міністра. Також нардепи проголосують за затвердження свіжої урядової команди, яка таким чином офіційно замінить міністрів Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?