У Зеленського допускають ймовірну атаку РФ з півдня
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського допускають ймовірну атаку РФ з півдня

У Зеленського допускають ймовірну атаку РФ з півдня
Джерело:  online.ua

Член команди глави держави Володимира Зеленського та колишній президент України Леонід Кравчук, який раніше допускав подачу води в Крим із боку України, різко змінив свою думку з цього приводу. Політик тепер вважає, що за ситуацію з водою на півострові несе відповідальність винятково команда очільника Кремля Володимира Путіна. Окрім того, Кравчук зізнався, що допускає атаку РФ на Україну з півдня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Зараз я бачу, що Крим хочуть перетворити на військову базу і вже введений Крим в систему Російської Федерації, став одним з округів, то тепер за все несе відповідальність Росія. І Україна просто так поставляти воду в Крим не буде, тому що ми не знаємо, кому ця вода піде – громадянам на полив, чи військовим заводам, чи ще комусь. За все несе відповідальність Росія. Я думаю, що питання води для Криму буде загострюватися, я думаю, що це буде один з поштовхів для Росії пробити дорогу звідти до України. Херсон, Маріуполь – цю частину вони хочуть якось пробити до Криму, щоб забезпечити Крим водою. Оце буде одна з причин більших атак чи більших агресивних кроків Росії. Це можливо. Але примусити у такий спосіб Україну постачати воду – нічого не вийде", - наголосив Леонід Кравчук.

Як уже згадувалося, раніше Леонід Кравчук, який є очільником делегації України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, переконував команду Володимира Зеленського, українців та усю міжнародну спільноту, що воду в анексований Крим "можна дати в разі гуманітарної катастрофи".

Варто також нагадати про те, що нещодавно представники очільника Кремля Володимира Путіна уже знайшли "винних" у тому, що Крим страждає від нестачі питної води. Глава так званого парламенту окупованого Росією Криму Володимир Константинов почав публічно скаржитися, що до водної блокади півострова безпосередньо причетні українські народні обранці Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського відповіли на погрози команди Путіна щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?