У Зеленського нарешті відреагували на гучні звинувачення Поклонської
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського нарешті відреагували на гучні звинувачення Поклонської

У Зеленського нарешті відреагували на гучні звинувачення Поклонської
Джерело:  online.ua

Команда глави держави Володимира Зеленського прокоментувала інтерв’ю українського журналіста Дмитра Гордона з так званою колишньою прокуроркою Криму Наталею Поклонською. Так, постійний представник Президента України в Криму Антон Кориневич вирішив нагадати усім, що Поклонська – громадянка України та її підозрюють державній зраді. За словами політика, коментарі та бесіди з такими особами як Поклонська – це свідчення останніх у межах кримінальних проваджень у статусі обвинувачених. Про це він повідомив у соцмережах, передає ONLINE.UA.

Представник Зеленського наголошує, що Поклонська входить до числа тих осіб, яких обвинувачують у вчиненні тяжких злочинів.

Йдеться про:

  • злочини проти основ національної безпеки України,

  • воєнні злочини,

  • переслідування проукраїнських активістів,

  • неправомірну заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.

"Такі особи мають нести відповідальність перед країною за вчинення державної зради та перед суспільством за вчинення воєнних злочинів", - нагадує Кориневич.

За його словами, такі особи, як Поклонська, своїми діями напряму сприяли окупації частини території України, тому не можуть та не будуть вважатися голосом кримчан. Окрім того, у своїх твердженнях вони спотворюють факти та істину. Представник глави держави зазначив, що належну оцінку діям зрадниці Наталі Поклонської нададуть українські правоохоронці та органи міжнародного кримінального правосуддя.

Як відомо, Дмитро Гордон запитав Поклонську про Януковича, Зеленського, Путіна, зраду Батьківщині та те, як відбувалася окупація Криму в 2014 році. Зрадниця зазначила, що досі трішки пам’ятає українську мову та розуміє і навіть заспівала фрагмент із пісні Черемшина. Вона також почала стверджувати, що Янукович – "незаконно повалений президент"; "зрадниками" вона називає осіб, які "захопили сьогодні Україну та намагаються її знищити".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишня "прокурорка" окупованого Криму Наталя П оклонська брала участь у засіданні суду, який заарештував режисера Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?