У Зеленського назвали головну позитивну подію 2020 року
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського назвали головну позитивну подію 2020 року

У Зеленського назвали головну позитивну подію 2020 року
Джерело:  online.ua

23 грудня команда глави держави Володимира Зеленського заявила про те, що оновлення доріг у межах ініційованої президентом Національної програми "Велике будівництво" українці назвали головною позитивною подією року, що минає. Як стверджують в Офісі українського лідера, це підтверджують результати загальнонаціонального опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" спільно з Київським міжнародним інститутом соціології. Згідно з опитуванням, такої думки дотримується переважна більшість респондентів (93%). Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

Варто також звернути увагу на те, що подіями 2020 року українськи громадяни назвали епідемію коронавірусу, весняний карантин, війну на Донбасі. Однак всі ці явища негативно оцінили від 94,8% до 100% респондентів.

"Дослідження проводилося з 5 до 13 грудня 2020 року в усіх регіонах України, крім окупованих територій Криму та Донецької й Луганської областей. Опитування здійснене методом особистого інтерв'ю face-to-face серед 2004 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%", — йдеться в повідомленні на сайті ОП.

Окрім того, представники команди глави держави також нагадали, що у серпні цього року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів дослідження щодо того, як українці ставляться до ініціативи "Велике будівництво". Результати опитування показали, що президентську програму схвалювали 89,8% українців.

Не можна також не згадати про те, що 25 листопада стало відомо, що глава ОГП Ірина Венедіктова несподівано для всіх наказала розпочати перевірку дотримання законності при будівництві доріг в рамках програми "Велике будівництво" українського лідера Володимира Зеленського. У генпрокурорки звернули увагу на те, що оприлюднені дані правоохоронних органів, звернення громадян, а також результати журналістських розслідувань "свідчать про наявність непоодиноких випадків порушення закону та зловживань під час проведення закупівель, визначення вартості доріг і матеріалів, виконання і прийняття робіт при будівництві, реконструкції, ремонті та утриманні автомобільних доріг".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського вимагають негайно звільнити главу Міноборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?