У Зеленського назвали голову умову для повного розведення на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського назвали голову умову для повного розведення на Донбасі

У Зеленського назвали голову умову для повного розведення на Донбасі
Джерело:  ua.interfax.com.ua

У Раді національної безпеки та оборони України вважають можливим почати повне розведення на Донбасі, якщо воно не матиме негативного впливу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами секретаря Олексія Данілова, вони підтримують відведення військ, але його необхідно починати обмірковано.

"Це розведення має бути в наших інтересах. Це розведення має гарантувати нам, що негативні наслідки від цього розведення для України будуть рівними нулю. Якщо цього не буде – жодного розведення бути не може", - пояснив він.

Посадовець стверджує, що не в усіх районах Донецької та Луганської областей можливе розведення. Це пов'язано з фізичною неможливістю відведення.

Данілов нагадав - головне завдання Києва полягає у поверненні миру до будинків українців, а також повернення усіх громадян додому.

Як повідомляв ONLINE.UA, Рада національної безпеки та оборони наразі розглядає 5 сценаріїв, за якими можна реінтегрувати ОРДЛО. Данілов зазначив, що усі ці плани спрямовані на користь України. Він не зміг розкрити їхні положення, але розповів про роботу, що триває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?