У Зеленського назвали "лише початком" звільнення політика за п'яне водіння
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали "лише початком" звільнення політика за п'яне водіння

У Зеленського назвали "лише початком" звільнення політика за п'яне водіння
Джерело:  online.ua

Офіс президента слідкував за розвитком подій навколо заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого. Напередодні його упіймали на гарячому за п’яне водіння автомобілю Києвом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

Адміністрація нагадала, як посадовець не тільки намагався уникнути відповідальності, коли його зупинили патрульні, а й нагадував правоохоронцям, що він - “замміністра”.

“Жодного виправдання такій поведінці бути не може – людина втратила адекватність і заслуговує на максимально жорстку реакцію”, - цитує пресслужба заступника голови Офісу Романа Машовця.

Він зауважив, що неприпустимо для України повертатися до часів, коли держслужбовці могли прикриватися своїми посадами та влаштовувати безлад будь-де. Високі посади не захищають жодного від відповідальності перед законом та суспільством.

“Звільнення Немілостівого – це лише початок. Обов'язково має наступити й передбачена відповідальність за водіння у нетверезому стані та за непокору поліції. У посадовців не має бути навіть натяку на вседозволеність”, - пояснив Машовець.

Він резюмував, що це стосується також посадовців-корупціонерів, яким дадуть зрозуміти, що українська влада не буде терпіти подібної поведінки.

Нагадаємо, Немілостівого звільнили під час позачергового засідання уряду, воно відбулося вранці у четвер, 21 січня.

“Поведінка, яку дозволив собі заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий, є неприпустимою. Усі мають бути рівними перед законом. Тому ми оперативно звільнили заступника міністра”, - наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський екстрено звернувся до спікера українського парламенту Дмитра Разумкова та очільника Кабінету міністрів Дениса Шмигаля щодо необхідності дотримання міжнародних зобов’язань офіційного Києва при внесенні змін до законодавства у сфері публічних закупівель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?