У Зеленського назвали теми переговорів з прем'єром Латвії
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали теми переговорів з прем'єром Латвії

У Зеленського назвали теми переговорів з прем'єром Латвії
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський у середу, 16 жовтня, провів переговори з прем'єр-міністром Латвії Кріш’янісом Каріньшем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними відомостями, очільник латвійського уряду назвав візит голови України дуже важливим. одною з тем переговорів була торгівля та розвиток співпраці в економічному напрямку.

"Володимир Зеленський поінформував латвійську сторону про кроки української влади, здійснені з метою поліпшення умов ведення бізнесу в Україні, та можливості для інвестицій", - відзначив ОПУ.

Також президент назвав актуальним досвід доведення латвійської влади країни до критеріїв Євросоюзу.

"Кріш’яніс Каріньш підтримав Україну у питаннях "Північного потоку – 2", наголосивши, що Латвія на всіх майданчиках виступала проти цього проєкту", - додала пресслужба.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський розпочав офіційний візит у Латвію вранці у середу, 16 жовтня. Серед планів президента були зустрічі з місцевими посадовцями, а також участь в урочистих заходах. Серед останніх - покадення квітів до місцевого Пам'ятника свободи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?