У Зеленського назвали його перші кроки на посаді президента
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали його перші кроки на посаді президента

У Зеленського назвали його перші кроки на посаді президента
Джерело:  online.ua

Член команди Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк розповів, що одним із перших кроків новообраного президента Володимира Зеленського на посаді буде підготовка до саміту Україна-ЄС, який має відбутися у липні цього року в Києві, передає ONLINE.UA.

Політик підкреслив, що якраз обговорив підготовку до проведення саміту під час зустрічі з представниками Європейського Союзу в Брюсселі.

"Ми обговорили підготовку до саміту Україна-ЄС. Це буде один із перших кроків нового президента – провести цей саміт успішно", - розказав Данилюк.

Також наразі відомо що 5 липня відбудеться конференція в канадському Торонто, де буде обговорюватись допомога країн-партнерів України у просуванні реформ. У цій події, скоріш за все, візьме участь сам Зеленський.

На жаль, на даний момент про інші перші офіційні візити Зеленського закордон та зустрічі зі світовими лідерами говорити важко, адже немає точної дати його інавгурації.

Ще один радник Зеленського, Руслан Рябошапка додав, що на зустрічах з європейськими партнерами у Брюсселі обговорювалося і питання звільнення українських військовополонених моряків, яких РФ захопила на Азові та всіх українців, які "перебувають в заручниках у російської сторони".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-помічник держсекретаря США та аналітик Інституту Маккейна Дейвід Креймер заявив, що ідея переможця президентських виборів Володимира Зеленського щодо перезавантаження мінського процесу є чудовою. Експерт також підкреслив, що шлях до встановлення миру в Україні залежить від посилення міжнародного тиску на Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?