У Зеленського озвучили плани щодо скасування депутатської недоторканності
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського озвучили плани щодо скасування депутатської недоторканності

У Зеленського озвучили плани щодо скасування депутатської недоторканності
Джерело:  online.ua

Представник президента в парламенті Руслан Стефанчук підтвердив інформацію ЗМІ про те, що питання скасування депутатської недоторканності повинні вирішити вже у вересні, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми налаштовані провести його максимально швидко. Якщо не буде опору з боку інших фракцій, і я дуже сподіваюся, що все це декларували протягом 28 років. Я дуже сподіваюся, що якщо ми всі об'єднаємося навколо цього законопроекту, це буде той проект, який вперше зможе об'єднати ВРУ", - сказав Стефанчук.

На його думку, законопроект підтримають інші фракції.

"Я, знову ж таки, глибоко переконаний, що дайте можливість нам - ми 29 (серпня, - ред.), я думаю, проведемо перше голосування, а вже на початку вересня постараємося зробити те, що не могли зробити в Україні за 28 років", - заявив Стефанчук.

Він також додав, що висновок Конституційного суду щодо документа дозволяє голосувати за нього, щоб "попередньо підтримати" і ще раз - щоб остаточно внести зміни в основний закон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Разумков заявив, що президентська партія  пропонує призначити на посаду спікера  парламенту його, а першого віце-спікера — Стефанчука. Ці відомості стали першим офіційним коментарем щодо чуток про розподіл керівних крісел у Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?