У Зеленського під час інавгурації впало президентське посвідчення (відео)
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського під час інавгурації впало президентське посвідчення (відео)

У Зеленського під час інавгурації впало президентське посвідчення (відео)
Джерело:  online.ua

Під час сьогоднішньої процедури інавгурації нового глави держави Володимира Зеленського стався непередбачуваний випадок. Посвідчення президента України раптово впало на підлогу після вручення, повідомляє ONLINE.UA.

Інцидент трапився у момент, як Володимир Зеленський отримавши цей документ, передав його одному з бійців почесної варти президента. Посвідчення було покладене на спеціальну церемоніальну подушечку, але за кілька секунд раптово зісковзнуло на підлогу. Хоча солдат вже відійшов від президента на пару метрів, на відео цей випадок все ж потрапив. Втім, документ швидко підняли та поклали на місце.

Незважаючи на те, що вся церемонія прийняття присяги проходить репетицію, в тому числі з новообраним главою держави, подібні курйозні випадки регулярно трапляються.

Наприклад, у 2014 році, під час інавгурації Петра Порошенка, в одного з солдатів почесної варти впала з рук зброя. А під час інавгурації Віктора Януковича чотирма роками раніше його ледь не вдарило дверима, коли він заходив до приміщення Верховної Ради.

Нагадаємо, що наш сайт ONLINE.UA вже опублікував найбільш важливі тези  інавгураційної промови Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?