У Зеленського підтвердили, що Данилюк хоче піти у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського підтвердили, що Данилюк хоче піти у відставку

У Зеленського підтвердили, що Данилюк хоче піти у відставку
Джерело:  online.ua

Офіс президента України підтвердив наміри секретаря РНБО Олександра Данилюка залишити посаду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку президентського представництва.

За офіційними даними, посадовець адресував голові держави заяву про звільнення, коли той був відсутній.

"Відповідну заяву Олександр Данилюк написав на ім’я Президента України перед початком робочого візиту Володимира Зеленського до США з метою участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. Президент розгляне її після повернення до Києва", - пояснив ОПУ.

Також сам Данилюк на своїй сторінці у Facebook проінформував, що дійсно адресував президентові прохання про звільнення.

"Лишаюся на роботі до рішення президента", - підкреслив він.

Нагадаємо, у п'ятницю, 27 вересня, видання "Обозреватель" опублікувало відомості про нібито плани секретаря РНБО піти з посади. Посадовець спочатку іронічно пожартував над цим матеріалом.

Як повідомляв ONLINE.UA, Данилюк раніше заявив, що українська влада не планує скорочувати склад ЗСУ після завершення війни на Донбасі. Він стверджує, що Києву потрібна ефективна армія, яка відіб'є будь-яку атаку проти держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?