У Зеленського планують важливу зустріч на президентському рівні - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського планують важливу зустріч на президентському рівні - подробиці

У Зеленського планують важливу зустріч на президентському рівні - подробиці
Джерело:  online.ua

Офіс президента України планує нову зустріч Володимира Зеленського на вищому державному рівні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-представництво голови країни.

Зеленський зустрінеться з білоруським колегою Олександром Лукашенком. Той буде присутній 4 жовтня на Другому форумі регіонів у Житомирі.

"Під час запланованих перемовин глав держав буде обговорено широке коло актуальних питань українсько-білоруської співпраці", - пояснив ОПУ.

За офіційними даними, Форум відзначиться підписанням двосторонніх документів, які стосуються міжнародного співробітництва між Україною та Білорусією.

Нагадаємо, відповідний захід президенти обговорили під час телефонної бесіди ще у липні. Тоді Зеленський офіційно запросив Лукашенка в Україну. Зазначені зустріч та переговори станутьпершими поміж головами держав.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Зеленський у середу, 2 жовтня, виступив зі спеціальною заявою перед очільниками трьох фракцій Верховної Ради. Виступ був пов'язаний зі згодою офіційного Києва на використання так званої "формули Штайнмаєра" для врегулювання війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?