У Зеленського пояснили, коли почнуться реальні зміни
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, коли почнуться реальні зміни

У Зеленського пояснили, коли почнуться реальні зміни

Представник президента у парламенті Руслан Стефанчук заявив, що Володимир Зеленський не мав наразі можливостей для реформації країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, перші 100 днів президентства нічого не демонструються саме з цієї причини. Для проведення реальних змін потрібно дочекатися 29 серпня, коли почне роботу Верховна Рада нового скликання.

"З приводу 100 днів Володимира Зеленського, то я глибоко переконаний, що всі найбільші перемоги ми зможемо побачити після 29 числа, тому що місяць не призначалась інавгурація, потім 2 місяці не було можливості впливу нашої політичної сили на законодавчу та виконавчу владу", - підкреслив Стефанчук.

Він додав, що теперішній період є лише початком, проте президентська команда вже відзначилася певними перемогами.

Слід нагадати, раніше Офіс президента анонсував велику прес-конференцію щодо першої сотні днів роботи нового українського лідера.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти з посиланням на власні джерела проінформували про кандидата у майбутні прем'єр-міністри. Посаду, вірогідніше за все, обійме Олексій Гончарук - заступник очільника Офісу президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?