У Зеленського пояснили, навіщо вся команда написала заяви про звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, навіщо вся команда написала заяви про звільнення

У Зеленського пояснили, навіщо вся команда написала заяви про звільнення
Джерело:  Hromadske

Представники Офісу президента України добровільно написали заяви про звільнення на майбутнє. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю заступника керівника структури Юрія Костюка для "Громадського".

За словами посадовця, у багатьох з ОП є тісні та загалом дружні стосунки з Володимиром Зеленським.

"Ми знаємо, що є наші опоненти, які можуть починати певні інформаційні кампанії проти тієї чи іншої людини з метою погіршити імідж президента. Ми хотіли цими заявами показати одне — що президента не тримають наші тісні стосунки в минулому житті", - пояснив Костюк.

Він додав, що кожен з команди написав відповідну заяву.

Слід нагадати, що через згаданий інцидент команда Зеленського організувала публічний виступ президента. Він особисто пояснив, звідки взялася заява Андрія Богдана про відставку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник керівника ОП Кирило Тимошенко заявив, що дізнався про історію зі звільненням Богдана завдяки ЗМІ. Потім він отримав дуже багато дзвінків від журналістів, але вирішив їх лише ознайомити зі світлиною заяви, яка розповсюджувалася в інтернеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?