У Зеленського пояснили, як можна повернути мир на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, як можна повернути мир на Донбас

У Зеленського пояснили, як можна повернути мир на Донбас
Джерело:  online.ua

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков переконаний, що миру на Донбасі можна досягнути тільки шляхом безпосередніх переговорів з Росією. На його думку, нормандський формат потребує розширення – туди необхідно долучити США та Великобританію. Про це політик заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Разумков запевняє, що з підконтрольними повністю Москві представниками окупаційних адміністрацій не говоритимуть.

"Я впевнений, що сьогодні представники так званих "ЛНР" і "ДНР" абсолютно не самостійні", – сказав він.

Окрім того, очільник партії "Слуга народу" стверджує, що припинити бойові дії в Україні військовим шляхом неможливо. Так, переговори по врегулюванню конфлікту повинні вестися на кількох рівнях і включати мінський, нормандський формати і запропонований президентом України Володимиром Зеленським формат.

"Ми докладаємо сьогодні якнайбільше зусиль, аби залучити до цього процесу США і Великобританію. Я думаю, що це дасть певний поштовх для розвитку ситуації в позитивному руслі", – підсумував він.

Політик нагадав, що перші кроки вже відбулись – зокрема, розмова Володимира Зеленського та очільника Кремля Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Пєсков цинічно заявив, що заклик президента України Володимира Зеленського посилити санкції проти Росії "не відзначається новизною" і подібний до риторики попередніх 5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?