У Зеленського прокоментували ймовірнсть об'єднання з Вакарчуком
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського прокоментували ймовірнсть об'єднання з Вакарчуком

У Зеленського прокоментували ймовірнсть об'єднання з Вакарчуком
Джерело:  interfax.com.ua

Новообраний президент Володимир Зеленський буде ухвалювати перші рішення, зокрема, про проведення переговорів з Міжнародним валютним фондом (МВФ), після призначення своєї команди. Про це повідомив його радник Олександр Данилюк на конференції Ukraine: Game of Trones. Finlal Season, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс".

За словами екс-міністра, вони намагатимуться якомога швидше сформувати команду і після цього можливо початок переговорів.

"Зараз не час просити нову програму", – наголосив Данилюк.

На думку радника Зеленського, найбільшою перешкодою для отримання Україною чергового траншу МВФ може бути рішення Конституційного суду про скасування статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення.При цьому Данилюк впевнений, що парламент прийме нове законодавство про відповідальність за незаконне збагачення.

"Упевнений, що (парламент – ред.) виправить це. Їм йти на вибори ... Якщо не приймуть, то будуть говорити виборцям: "Нас влаштовує рішення Конституційного суду, яке вбило боротьбу з корупцією в країні", – прокоментував радник Зеленського.

Коментуючи створення партії "Голос" Святослава Вакарчука і його заяву про участь в майбутніх виборах, Олександр Данилюк зазначив на готовність створювати коаліцію в новому парламенті з усіма, хто буде поділяти принципи команди Зеленського.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, команда новообраного президента Володимира Зеленського заявила, що вже приготувалася до консультацій з урядом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?