У Зеленського прокоментували заяву Коломойського оголосити дефолт
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського прокоментували заяву Коломойського оголосити дефолт

У Зеленського прокоментували заяву Коломойського оголосити дефолт
Джерело:  online.ua

На думку нового глави партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова, пропозиція бізнесмена Ігоря Коломойського оголосити в Україні дефолт є «малоймовірним» шляхом, який навряд чи буде реалізований. Про це він заявив в ході сьогоднішньої прес-конференції, інформує ONLINE.UA.

«Моя особиста думка, що це малоймовірний шлях, і навряд чи Україна зможе ним піти», – повідомив Разумков.

Водночас, лідер партії «Слуга народу» заявив, що остаточне слово в цьому питанні належатиме президенту:

«У нас плюралізм думок. Демократія в країні. Журналісти можуть говорити, то що вони вважають за потрібне, і бізнесмени, і представники політичних сил. Завтра буде зустріч МВФ з президентом, на якій будуть розставлені всі крапки над «ї».

Набагато більш негативно про можливість дефолту висловився прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. На його переконання, від дефолту в першу пергу постраждають прості українці, які опиняться на межі виживання.

«Дефолт – це глобальна криза. А українцям уже вистачить криз. Від серйозних наслідків необдуманих рішень постраждають звичайні українці, які опиняться на межі виживання», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що олігарх Ігор Коломойський закликав Україну взяти приклад з Греції, яка кілька років тому оголосила дефолт та відмовилася від обслуговування власних боргів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?