У Зеленського пропонують саджати за переговори з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського пропонують саджати за переговори з Росією

У Зеленського пропонують саджати за переговори з Росією
Джерело:  interfax.com.ua

У партії «Слуга народу» виступили за запровадження кримінальної відповідальності за сепаратні переговори з Росією. Відповідну пропозицію озвучив новообраний народний депутат Богдан Яременко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

На думку депутата, ведення переговорів з представниками країни-агресора неуповноваженими на це особами допускати не можна.

«Не знаю, чи буду я мати підтримку своїх колег. Але я точно запропоную зміни до Кримінального кодексу про ведення сепаратних переговорів без належних повноважень держави. Воююча країна. Ми повинні навести порядок», – заявив Яременко.

Майбутній депутат зазначив, що партія «Слуга народу» виступає за скорочення впливу держави на різні сфери життя суспільства, «але там, де держава є – це зовнішня політика та оборона, вона повинна діяти дуже чітко, жорстко і впевнено».

Судячи з усього, меседж про можливу кримінальну відповідальність направлений, перш за все, до українських політиків Віктора Медведчука та Юрія Бойка, які регулярно літають до Москви та зустрічаються з Путіним або Медведєвим.

Нагадаємо, що Яременко – колишній генеральний консул України в Стамбулі, був обраний до Верховної Ради за мажоритарним округом №215 в Києві. За останньою інформацією, через кілька тижнів саме він очолить комітет Верховної Ради з питань закордонних справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?