У Зеленського відреагували на "ігнор" закону про імпічмент в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відреагували на "ігнор" закону про імпічмент в Раді

У Зеленського відреагували на "ігнор" закону про імпічмент в Раді
Джерело:  online.ua

Заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка, коментуючи провальне голосування парламентом за законом про імпічмент, заявив, що Верховна Рада не демонструє прагматичний підхід під час голосування по важливих законопроектах, передає ONLINE.UA.

Політик наголосив, що парламентарії не підтримали включення законопроектів, яких самі ж вимагали.

"Важко назвати такий підхід прагматичним з боку нашого парламенту, оскільки очевидно, що ті закони, яких так вимагали самі народні депутати, вони були сьогодні провалені і не були підтримані в парламенті", - сказав Рябошапка.

Окрім того, він зазначив, що Адміністрації доведеться працювати з тим парламентом, який є, проте висновки про його роботу напередодні позачергових виборів повинні робити українці.

"Очевидно, що, напевно, це все-таки буде впливати на шанси на проходження будь-яких законопроектів, зокрема, і про незаконне збагачення", - підсумував Рябошапка.

Як повідомляв  ONLINE.UA, нардепи не внесли до порядку денного  сесії законопроекти про імпічмент та про внесення змін до закону про вибори нардепів щодо забезпечення прав військовослужбовців, які були ініційовані українським лідером Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?