У Зеленського відреагували на підпал будинку Гонтаревої
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відреагували на підпал будинку Гонтаревої

У Зеленського відреагували на підпал будинку Гонтаревої
Джерело:  online.ua

Офіс президента України Володимира Зеленського закликав правоохоронні ретельно розслідувати підпал будинку Валерії Гонтаревої - колишньої очільниці НБУ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку установи.

За думкою ОП, усі жителі України повинні відчувати себе у безпеці, тож подібні інциденти неприпустимі.

"Право на безпеку та право на приватну власність мають бути непорушними (щодо останнього рішення може ухвалювати лише суд). Глава держави чекає від відповідних відомств якнайшвидшого розкриття цієї провокації", - підкреслили у Зеленського.

Нагадаємо, підпал будинку стався вночі вівторка, 17 вересня. Випадок став новим елементом низки "невдач" Гонтаревої - нещодавно вона потрапила під машину у Лондоні, а невідомі спалили автомобіль її невістки.

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами екскерівниці Нацбанку України, зловмисники використали для підпалу будівлі пляшку з невідомою сумішшю. Земельна ділянка з будинком знаходиться на Київщині, у населеному пункті Гореничі. Потужне полум'я знищило об'єкт вщент - пожежні не зуміли його навіть вчасно подолати. На щастя, жодна людина не отримала травм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?