У Зеленського відреагували на появу російского депутата під Золотим
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відреагували на появу російского депутата під Золотим

У Зеленського відреагували на появу російского депутата під Золотим
Джерело:  Укрінформ

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко назвав візит депутата Держдуми РФ Олексія Журавльова на Донбас порушенням усіх норм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами дипломата, наразі готується офіційна реакція Києва. З відповідною заявою він виступив на брифінгу, який пройшов спільно з головою МЗС Естонії Урмасом Рейнсалу.

"Поїздка депутат парламенту Росії — це порушення всіх норм. Це — наша територія, на яку він приїхав без дозволу і це викличе обов’язково реакцію Міністерства закордонних справ офіційну", - пояснив Пристайко.

Російський депутат Журавльов, який представляє шовіністичну партію "Родина", відвідав позицій російського окупанта неподалік від Золотого-4. Нагадаємо, там 29 жовтня почалося дзеркальне відведення сил. Його узгодили на початку жовтня, але ініціювали нещодавно.

Як повідомляв ONLINE.UA, силовики Нацгвардії та Нацполіція організували посилене чергування у Золотому та його околицях під час процесу розведення. Наразі функціонують мобільні блокпости, які працюють у цілодобовому форматі. Окрім того, населений пункт патрулюють спільні наряди структур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?