У Зеленського вперше прокоментували скандал із адвокатом Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського вперше прокоментували скандал із адвокатом Трампа

У Зеленського вперше прокоментували скандал із адвокатом Трампа
Джерело:  online.ua

Представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков стверджує, що новообраний президент дізнався про приїзд адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані зі ЗМІ. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Про те, що приїжджає Рудольф Джуліані Зеленський дізнався зі ЗМІ та те, що він не приїжджає, він теж дізнався зі ЗМІ. Саме тому мені дивна та інформація, яка з'явилася в американських ЗМІ про те, що хтось давав коментар з представників команди про те, що там є якісь підводні камені. Це не відповідає дійсності. Будемо сподіватися, що це непорозуміння буде знято в взаєминах між командою Зеленського і представниками США", - зазначив представник штабу Зеленського.

Також Разумков відповів на запитання, чи хтось із команди Зеленського працює над вирішенням цієї ситуації:

 "Я думаю, що такі питання повинні носити конфіденційний характер, це раз, а два - Зеленський готовий проводити такі зустрічі не тільки з офіційними представниками держав, а й в тому числі і зустрічатися з представниками тих чи інших політичних сил, або не політичних сил, які будуть зацікавлені в подальшому поглибленні взаємин між державами, які позитивно налаштовані і допомагають нам в боротьбі за нашу незалежність", - сказав представник штабу Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник Володимира Зеленського, колишній міністр фінансів країни  Олександр Данилюк повідомив, що на інавгурацію новообраного Президента України уже запросили кількох міжнародних лідерів,  які вітали його з перемогою на виборах. На даний момент відомо, що на захід точно прибудуть представники Канади та США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?