У Зеленського зізналися, чому звільнили ще одного члена своєї команди
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського зізналися, чому звільнили ще одного члена своєї команди

У Зеленського зізналися, чому звільнили ще одного члена своєї команди

4 листопада український лідер Володимир Зеленський неочікувано для всіх звільнив ще одного посадовця свого офісу. Глава держави підписав офіційний документ про усунення Сергія Трофимова з посади першого заступника керівника адміністрації. Трохи пізніше антикризовий радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вирішив пояснити укранцям, чому Зеленський ухвалив це рішення. За його словами, Сергія Трофімова звільнили з посади першого заступника керівника ОПУ за "певні недопрацювання в регіональній модерації". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Сергій Трофімов дійсно звільнений з посади першого заступника глави президентського Офісу. Причини очевидні. І тут немає ніякої прихованої інтриги. Бо у нас накопичилися певні недопрацювання в регіональній модерації, частина з яких негативно позначилася на комунікаціях Офісу і місцевих органів влади", — пояснив рішення Володимира Зеленського Михайло Подоляк.

Окрім того, він зауважив, що в тому, що "регіональні еліти іноді занадто вже вільно трактують ключові принципи поділу влади і дозволяють собі надмірну негативізацію окремих державних ініціатив", винен далеко не тільки Трофімов. За словами Подоляка, "надмірна публічна агресія окремих представників органів влади – це наслідок не до кінця відпрацьованих пакетів так званих "децентралізаційних законів". Також представник Андрія Єрмака наголосив, що Трофімов "дещо м'якуватий для того, щоб жорстко модерувати регіональні історії".

Михайло Подоляк звернув увагу українців на те, що Сергій Трофімов все одно залишається в команді на посаді радника президента. А коло його компетенцій і відповідальності "просто зараз остаточно визначається".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній очільник ОПУ Андрій Богдан дав чергове інтерв'ю про діяльність команди українського лідера Володимира Зеленського. Відомий політик зізнався, чи хоче помститися главі держави за своє скандальне звільнення, а також розповів, хто зараз "знущається над президентом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?