У Жириновського хочуть заборонити українським артистам в'їзд до Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

У Жириновського хочуть заборонити українським артистам в'їзд до Росії

У Жириновського хочуть заборонити українським артистам в'їзд до Росії
Джерело:  online.ua

Депутат від ЛДПР і член комітету Держдуми з міжнародних справ Роман Худяков заявив, що українським артистам, які негативно відгукуються про Росію, потрібно заборонити в'їзд до країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіостанцію «Говорить Москва».
За його словами, їм не можна дозволяти працювати на російській території, оскільки заробіток може піти на фінансування війни з Донецькою та Луганською народними республіками.
Парламентарій припустив, що українська влада забороняє в'їзд в країну росіянам тому, що ті розповідають громадянам України правду.
«Київ прекрасно розуміє, що коли приїжджає наш актор, співак або журналіст, то ми, звичайно, починаємо пояснювати людям ту правду, яка вона є. І, звичайно, владі місцевій це не подобається. Влада прекрасно розуміє, що ми єдиний братський народ, і це не можна ніяк змінити», - додав Худяков.
Нагадаємо, російський політик, керівник партії ЛДПР Володимир Жириновський прокоментував серію вибухів в Брюсселі, заявивши, що теракти будуть по всій Європі і вони вигідні Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?