У жителів окупованого Криму вилучать земельні ділянки для будівництва траси "Таврида"
Категорія
Події
Дата публікації

У жителів окупованого Криму вилучать земельні ділянки для будівництва траси "Таврида"

У жителів окупованого Криму вилучать земельні ділянки для будівництва траси "Таврида"
Джерело:  Крим.Реалії

У жителів окупованого Криму вилучать 171 земельну ділянку для будівництва траси "Таврида", яку раніше планували здати в експлуатацію в 2018 році, проте будівництво перенесли на два роки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крим.Реалії.

За даними "міністерства майнових і земельних відносин" окупованого Криму, для будівництва дороги "кримський уряд" узгодив вилучення 107 земельних ділянок на території Скалистівського, Почтовського, Ароматнівського, Залізничненського сіл, а також сіл Приятне Свідання, Глибокий Яр і в Бахчисараї. Також будуть вилучені 5 земельних ділянок на території Феодосії та 51 земельна ділянка на території Ленінського району.

Читайте також: З'явилися фото і відео українських навчань біля кордонів Криму

«Власники земель, вказані в переліку земельних ділянок, які підлягають вилученню, повною мірою отримають компенсацію шляхом їх викупу або надання рівнозначної земельної ділянки з урахуванням ринкової вартості майна, що вилучається», – заявила голова "міністерства майнових і земельних відносин" півострова Ганна Анюхіна.

Раніше в підконтрольному відомстві Росії заявляли, що терміни вилучення земельних ділянок для будівництва автомобільної дороги «Таврида» будуть скорочені до 2-3 місяців з метою якнайшвидшого транспортного сполучення. Спочатку орієнтовна вартість траси «Таврида» становила 43 млрд рублів. Потім проект подорожчав спочатку до 85 млрд, а пізніше – до 139 млрд рублів.

Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ відкрила кримінальне провадження через так званий "ІІІ Міжнародний економічний форум" в Ялті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?