У ЗМІ потрапила сенсація про весілля Потапа і Насті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У ЗМІ потрапила сенсація про весілля Потапа і Насті

У ЗМІ потрапила сенсація про весілля Потапа і Насті

Стало відомо, що репер Потап і Настя Каменських планували зіграти весілля, але цій події завадив невдалий стрибок співачки з парашутом, в результаті якого вона сильно пошкодила ногу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Украине".
Днями мережу сколихнула новина про розлучення Потапа з дружиною і співпродюсером MOZGI Entertainment Іриною Горовою, а зараз розкрилися подробиці особистого життя репера з колегою по дуету.
Нагадаємо, ще в серпні цього року з'явилася скандальна інформація, що Потапа і Настю пов'язують не лише ділові стосунки. Крім того, про це відомо в зоряному світі вже давно. Всі, хто працює в цій сфері говорять, що пара вже перестала приховувати свої взаємини.
А зараз українське видання проінформувало, що закохана пара вже давно живе разом. Крім того, почуття співаків настільки сильні, що незабаром вони мають намір узаконити свої стосунки офіційно і розкрити всі карти.
Читайте також: Стало відомо про таємне весілля Меладзе
Більш того, один раз вони вже визначилися з датою весілля, проте урочистості не відбулися через травму Насті.
Нагадаємо, 18 липня на столичному аеродромі "Чайка" Настя Каменських зробила стрибок з парашутом, який закінчився для неї трагічно. Співачка отримала потрійний перелом правої ноги.
Також повідомляється, що пара планує народити дитину. Можливо, саме це і підштовхнуло Потапа до того, що він розкрив таємницю свого розлучення з Горовою. Адже можна було і далі успішно приховувати факт розриву, - якось же вдавалося це Олексію і Ірині протягом останніх п'яти років.
Відзначимо, поки Настя і Потап не коментують цю інформацію. Тож залишається тільки чекати підтвердження або спростування чуток, що з'явилися від них особисто.
До слова, раніше Настя Каменських засвітила каблучку на безіменному пальці правої руки.
Як повідомляв ONLINE.UA, днями стало відомо, що Олексій Потапенко (Потап) та Ірина Горова вже п'ять років живуть окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?