У ЗМІ з'явилися нові дані про підготовку відставки Тіллерсона
Категорія
Світ
Дата публікації

У ЗМІ з'явилися нові дані про підготовку відставки Тіллерсона

У ЗМІ з'явилися нові дані про підготовку відставки Тіллерсона

Адміністрація президента США Дональда Трампа розробила план зміщення Рекса Тіллерсона з посади державного секретаря, і заміни його директором ЦРУ Майком Помпео.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times, що цитує власні джерела серед високопоставлених чиновників.

Читайте також: Гучна відставка в команді Трампа: Тіллерсон прокоментував чутки

Відзначається, що новим директором Центрального розвідуправління повинен стати "ключовий союзник" Трампа в питаннях національної безпеки, сенатор-республіканець Том Коттон.

У той же час, сам Трамп ще офіційно не підтвердив дані про підготовку відставки Тіллерсона, а на питання журналістів про те, чи хоче бачити його на посаді генсекретаря заявив: "Він тут. Рекс тут".

Як повідомляв ONLINE.UA, про відставку Рекса Тіллерсона з поста генерального секретаря США говорили ще в липні поточного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?