У зоні АТО нове загострення, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО нове загострення, є постраждалі

У зоні АТО нове загострення, є постраждалі
Джерело:  online.ua

За добу 13 серпня в зоні АТО зафіксували загострення конфлікту в районі промзони Авдіївки. В результаті бойових дій постраждало двоє українських військовослужбовців.

Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.

Читайте також: Міноборони збільшує виплати учасникам АТО: названі цифри і дати

Відзначається, що з 18:00 до опівночі проросійські терористи обстрілювали позиції сил АТО під Авдіївкою з гранатометів, мінометів, стрілецької зброї, після чого відкрили вогонь по Верхньоторецьку, Луганському, Невельському, Новоселівці.

На Луганському напрямку стріляли під Кримським з мінометів 120 мм калібру і гранатометів, на Маріупольському, - під Водяним, Широкино, будинкам мирних жителів Мар'їнки з гранатомета, міномета і кулеметів.

Всього за минулу добу терористи обстрілювали позиції української армії 25 разів, причому бійці АТО були змушені майже на кожен обстріл бойовиків відкривати вогонь у відповідь.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в районі Пєсків Донецької області підірвався один український боєць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?