У зоні АТО нові втрати: штаб озвучив сумні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО нові втрати: штаб озвучив сумні подробиці

У зоні АТО нові втрати: штаб озвучив сумні подробиці
Джерело:  online.ua

6 березня в зоні АТО на Донбасі в результаті численних обстрілів бойовиками так званих ЛНР-ДНР загинув український військовий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.
Відповідно до зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 6 березня 2017 року, було зафіксовано 71 обстріл, в результаті яких один боєць загинув, а двоє поранені.
Читайте також: Сили АТО зазнали нових втрат  на Донбасі: з'явилися фото і розповідь про загиблого бійця
"На Маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському. З мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківці, Павлопіль, і Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї - Гнутове, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне та Широкине. Також по Водяному і Широкиному вели вогонь БМП і снайпери", - йдеться в повідомленні.
"На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, а з гранатометів і стрілецької зброї - Піски, Верхньоторецьке, Кам'янку і Невельське. По Кам'янці вогонь вів снайпер. На Луганському напрямку з 120 міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку, Новотошківське, Кримське. З гранатометів - Троїцьке. Загалом зафіксовано 71 обстріл. Двоє наших військових поранено, один загинув", - повідомили в прес-центрі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті обстрілу бойовиками так званих ДНР-ЛНР 5 березня були поранені п'ять українських бійців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?