У зоні АТО тривають мінометні обстріли позицій ЗС України
Категорія
Політика
Дата публікації

У зоні АТО тривають мінометні обстріли позицій ЗС України

У зоні АТО тривають мінометні обстріли позицій ЗС України

За минулу добу бойовики в зоні АТО продовжували обстрілювати позиції українських військ з різних видів озброєння, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Недалеко від Донецька застосовувалися гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя по укріпленням українських воїнів у Мар'їнці, Авдіївці, Пісках, Опитному і на шахті Бутівка. По Красногорівці бойовики вели вогонь з мінометів.
На Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів були обстріляні позиції ЗС України в Луганському. В районі Горлівки обстрілу зі стрілецької зброї і гранатометів піддалися українські укріплення в Троїцькому і Верхньоторецькому.
По опорних пунктах в Зайцевому і Майорську, крім гранатометів і стрілецької зброї, знову вівся інтенсивний вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм.
Також мінометному обстрілу піддалися українські позиції в Талаківці, на Маріупольському напрямку. Загалом, впродовж минулої доби противник 81 раз відкривав вогонь по позиціях сил АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?