У зоні АТО з необережності загинуло двоє військових
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО з необережності загинуло двоє військових

У зоні АТО з необережності загинуло двоє військових
Джерело:  online.ua

В результаті необережного поводження зі зброєю в зоні проведення антитерористичної операції загинуло двоє військовослужбовців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook штабу АТО.

"Сьогодні, 13 квітня, у військових частинах особового складу, який виконує бойові завдання в районі АТО на Донецькому і Приморському напрямках, загинуло двоє військовослужбовців", - повідомляє штаб АТО.

За попередньою інформацією, події відбулися в результаті необережного поводження зі зброєю. Обставинні з'ясовуються.

Читайте також: Обстріли не припиняється: в штабі АТО розповіли про нові провокації бойовиків

Також повідомляється, що на місці події працюють представники військової служби правопорядку, військової прокуратури та національної поліції.

"Винні, за результатами розслідувань, посадові особи, будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства", - додали в штабі АТО

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу 12 квітня в зоні АТО зафіксували більше 6 обстрілів, в результаті яких загинув один український військовий, ще двоє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?