У зоні АТО знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У зоні АТО знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці

У зоні АТО знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці

За минулу добу  в зоні антитерористичної операції на Донбасі  загинув один український військовослужбовець, один був поранений, ще один боєць Збройних Сил України отримав контузію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».


"За підрахунками штабу, по позиціях українських сил на Донецькому напрямку за минулу добу було випущено 110 мін різного калібру, найбільш тривалі обстріли з важкого озброєння мали місце в районі н.п. Невельське і Піски", - також повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


За його словами, противник вів повітряну розвідку: зафіксовані 2 польоти БПЛА на Донецькому і Маріупольському напрямах.


За даними штабу АТО, втрати бойовиків становлять 2 загиблих і 4 поранених з так званих "2" і "7 бригади" і "11-го полку" російсько-окупаційних військ.


"Їх зона відповідальності - район окупованого м. Первомайська і Авдіївська промзона", - зазначив Лисенко.


Також, з посиланням на дані розвідки, спікер АП з питань АТО повідомив про чергове підкріпленні для бойовиків, яке прибуло на станцію Харцизьк.


"Приїхали 6 вагонів з боєприпасами і платформи з військовою технікою - 8 танків, 4 БМП. Через КПП "Ізварине" пройшла колона військової техніки (19 танків, 11 бойових броньованих машин, 3 установки "Град", 2 САУ, 44 вантажних автомобіля з боєприпасами , 34 паливозаправника", - також додав Лисенко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  26 липня на окупованому Донбасі в районі Ясинуватої в результаті вибуху на складі з боєприпасами загинули 12 і отримали поранення 17 бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?