У звільненій від російських окупантів Бучі виявили катівню
Категорія
Україна
Дата публікації

У звільненій від російських окупантів Бучі виявили катівню

У звільненій від російських окупантів Бучі виявили катівню
Джерело:  online.ua

В Офісі генерального прокурора повідомили, що у місті Буча на Київщині знайшли катівню з тілами мирних мешканців з зав’язаними руками та ознаками тортур.

Джерело: Фейсбук Офісу прокурора

У Бучі знайшли катівню

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури та окружних прокуратур Київщини розслідуються кримінальні провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України), - повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Прокурори спільно зі співробітниками поліції Київщини виявили катівню у місті Буча.

В підвалі одного з дитячих санаторіїв правоохоронці виявили тіла п’ятьох чоловіків із зав’язаними руками. Військовослужбовці збройних сил Російської Федерації катували беззбройних мирних мешканців, а після цього вбивали їх.

На місці злочину працюють прокурори та співробітники поліції. Вживаються всі заходи щодо встановлення обставини кожного воєнного злочину та осіб, причетних до російської агресії з метою притягнення їх до відповідальності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?