УАФ прямо заявила про неможливість Шевченка кинути збірну заради Челсі
Категорія
Спорт
Дата публікації

УАФ прямо заявила про неможливість Шевченка кинути збірну заради Челсі

УАФ прямо заявила про неможливість Шевченка кинути збірну заради Челсі
Джерело:  online.ua

Іноземні медіа поширили новини щодо ймовірного запрошення Андрія Шевченка як головного тренера в англійський клуб "Челсі". На такі дані напередодні відреагували представники Української асоціації футболу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на meta-ratings.com.ua.

За словами віцепрезидента організації Олега Протасова, вони не можуть належним чином коментувати кожен подібний епізод, коли відомого українського фахівця ЗМІ "запрошують" в різні клуби.

"Не так давно вже була схожа історія з "Міланом". Тоді і сам тренер, і ми дали зрозуміти, що Шевченко залишається головним тренером збірної України. Він перепідписав новий контракт", - пояснив Протасов.

Він наголосив, Шевченко як тренер зосереджений на роботі з національною збірною. "Вболівальники можуть бути спокійними", оскільки команда продовжує готуватися до матчів Євро, які перенесли через пандемію коронавірусу COVID-19 на 2021 рік.

Водночас Протасов критично висловився про ймовірність подвійної тренерської роботи Шевченка.

"Суміщення роботи в клубі і збірній? Ні. Про це навіть нічого говорити", - резюмував віцепрезидент асоціації.

Нагадаємо, це дійсно не перший інцидент за останній рік, пов'язаний із Шевченком. Раніше йому пропонували роботу в "Мілані", однак він публічно відкинув можливість залишити збірну, яку тоді готував до Ліги націй та ігор Євро, які ще не перенесли.

Як повідомляв ONLINE.UA, український футбольний клуб "Шахтар" вже незабаром розпочне зимові традиційні збори, які пройдуть у Туреччині. Під час періоду з 17 до 26 січня донецька команда зустрінеться з чотирма іноземними суперниками — з Болгарії, Польщі, Словаччини та Словенії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?