Убили депутата, а він задоволений: в мережі висміяли фото після сутичок в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Убили депутата, а він задоволений: в мережі висміяли фото після сутичок в Києві

Убили депутата, а він задоволений: в мережі висміяли фото після сутичок в Києві
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли фото народного депутата від "Самопомочі"  Єгора Соболєва, який заявив, що був побитий поліцією під час зіткнень в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Нагадаємо, 19 лютого після закінчення мітингу в центрі столиці Соболєв розповів, що був побитий поліцією, коли намагався захистити інших учасників акції. Також в своєму Facebook він виклав фото свого обличчя з плямами крові й закликав тих, "хто розуміє, що так залишати далі не можна, приходити завтра о 19:00".
"Менти просто таки вбили Соболєва. Страшні рани, боюся багато хто не зможе спати після побаченого...", - написав у Facebook політтехнолог Олексій Голобуцький.
Читайте також: Поспішають і хочуть крові: соцмережі різко висловилися про сутички в центрі Києва
Журналіст Алекс Нойнєц іронічно прокоментував фото Соболєва.
"Фейсбук видаляє ці фото, як такі, що містять елементи жорстокості та оголеного людського тіла. Давайте всі разом максимально поширимо ці докази кривавої розправи поліцейського режиму над людиною і громадянином. Не дамо режиму Цукерберга-Гройсмана-Порошенко приховати від народу травми, які вони завдають обличчю народу в особі кращих його представників. Ті краплі крові, які пролила сьогодні ця людина, як депутат і як мати, повинні стати останніми краплями в чашу народного терпіння і останніми грозами його гніву. Сам гинь, але товариша но пасаран!", - написав він у Facebook.









Як повідомляв ONLINE.UA,  19 лютого учасники Віче на підтримку блокади Донбасу провели мітинг на Майдані Незалежності, а в середині дня вирішили пройти до Адміністрації президента, однак туди їх не пустили кордони правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?