Убитий "диверсантами" в Криму росіянин виявився пов'язаний з Донбасом: ЗМІ розкрили фото і деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Убитий "диверсантами" в Криму росіянин виявився пов'язаний з Донбасом: ЗМІ розкрили фото і деталі

Убитий "диверсантами" в Криму росіянин виявився пов'язаний з Донбасом: ЗМІ розкрили фото і деталі
Джерело:  Вести.ru

Загиблий під час нібито "диверсії"  в окупованому Криму  російський десантник Семен Сичов, судячи з інформації з його профілів у соціальних мережах, воював на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Вести ».


1 серпня 2014 року Сичов виклав своє фото верхом на бронемашині з геолокації біля хутора Головінка в Некліновському районі Ростовської області, від якого до українського кордону 50 км, а до Амвросіївки - 75 км.



Також Семен Сичов був помічений біля хутора Чкалова в Мясниковському районі, звідки російські війська заходили в Україну, допомагаючи бойовикам заганяти українські війська в котли.



Ще на одній фотографії, завантаженої 19 лютого 2015 року, коли йшли бої під Дебальцеве, Сичов вже в польовій формі без шевронів і інших знаків розпізнавання. На ньому "нестатутна" балаклава із зображенням черепа. Поруч його товариш, теж без розпізнавальних елементів на одязі.



В альбомі одного з друзів Сичова Максима Максимова також є цікава фотографія від 26 квітня 2015 року. Максим Максимов - один з бойовиків спедпідрозділу бойовиків так званої ДНР "Сомалі", в минулому служив в міліції і розганяв Майдан.



Разом з ним і невідомим чоловіком Семен Сичов сидить на лавочці в парку культури і відпочинку ім. Жовтня в Ростові-на-Дону. Максимов і другий незнайомець мають перев'язки після поранень, при цьому на попередніх фото Максимов лежить на ліжку в госпіталі після поранення гранатою.


Сичов теж, ймовірно, в той період був у госпіталі - на ньому майка, спортивні штани і шльопанці.


Раніше в російських ЗМІ з'явилося ім'я десантника, який загинув в перестрілці з нібито "українською ДРГ" в Криму. Це 21-лений Семен Сичов з 247-го десантно-штурмового полку, який дислокується в Ставропіллі. "Він служив механіком-водієм, на момент смерті йому було близько 30 років. 10 серпня Сичова поховали на Ставропіллі", - повідомили російські ЗМІ.


Нагадаємо, що в ФСБ РФ  10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України  і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.


Після цього  президент РФ Володимир Путін закликав світову спільноту чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі на полях G20 не має сенсу.


У відповідь  президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?